Fotograaf
Sony Pictures Entertainment
Alfred Molina in Spider-Man 2

Over de nieuwe Spider-Man-film doen de meest vreemde geruchten de ronde. Jamie Foxx zou terugkeren als de schurk Electro, en mogelijk zijn Tobey Maguire en Andrew Garfield ook te zien als alternatieve spinnenmannen. De geruchten worden steeds geloofwaardiger: Alfred Molina is waarschijnlijk te zien als Dr. Octopus! Hij speelde deze briljante boosdoener eerder in Spider-Man 2!

De Amerikaanse filmsite The Hollywood Reporter meldt dat Molina terugkeert voor de nieuwe Spider-Man-film in het Marvel Cinematic Universe. Nu de komst van Jamie Foxx zo goed als zeker is, lijkt Spider-Man 3 zich af te spelen in een multiverse, waarin de verschillende versies van Spider-Man samenkomen.

Article continues after the ad

Spider-Man 3 keer Spider-Man?

Als de geruchten kloppen moet Spider-Man 3 een beetje op de animatiefilm Into the Spider-Verse gaan lijken, maar dan met de verhaallijnen van Tobey, Andrew en Tom Holland! Zou die dekselse Dr. Strange dan tóch een grote rol krijgen?

De opnames van Spider-Man 3 begonnen in oktober, maar voor de rest is er nog weinig bekend over het nieuwe Spider-Man-avontuur. Als Tobey Maguire en Andrew Garfield (uit de Spider-Man-films van Sony) écht te zien zijn in de film, dan zou Tom Hardy als het monster Venom óók een mogelijkheid!

De nieuwe Spider-Man-film staat gepland voor 17 december 2021. Als 2020 ons één ding geleerd heeft, dan is het dat er best iets tussen zou kunnen komen, maar we houden moed!