Klaar voor een avondje bingewatchen? Wij waren benieuwd wat BN'ers nu eigenlijk kijken als ze op hun bank neerploffen. Zanger Paul Sinha deelt zijn favoriete series met jullie, van natuurdocu's tot harde drama's. 


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met T-mobile.

We streamen wat af met zijn allen! Wij zijn benieuwd naar de streamgewoontes van BN'ers en gaan voor dit artikel in gesprek met zanger Paul Sinha, bekend van de hits ‘Eigenlijk wel’ en ‘Hoe het loopt’. Hij is momenteel te zien in de Unlimited-commercial van T-Mobile, maar waar kijkt hij zélf nou het liefst naar? Hier is zijn top 5 op Netflix en Videoland! Wist je dat T-mobile met hun 'Unlimited & Entertainment' abonnement nu een totaalpakket aanbiedt samen met deze twee streamingdiensten? 


Stream je zelf veel?

“Ja, ik val echt onder de stream-categorie. Dat betekent dat ik heel veel series kijk en heb gekeken en ook heel veel muziek stream. Ik ben dus absoluut een streamer. Ik ben een groot liefhebber van goede series en films!”

Article continues after the ad


Ben je meer een serie- of een filmkijker?

“Allebei! Maar als het erop aan komt toch wel meer een seriekijker dan een filmkijker denk ik.”


Zou je jezelf een bingewatcher noemen?

“Nee, dat niet. Ik heb niet vaak de gelegenheid om een hele dag voor de tv te zitten, maar het komt regelmatig voor dat ik twee of drie afleveringen achter elkaar kijk.”


Welk genre spreekt jou het meest aan?

“Dat verschilt heel erg. Afgezien van Game of Thrones - wat ik geweldig vind - houd ik niet zo van fantasy. Ik kijk graag naar realistische series die gaan over dingen die in het echte leven ook gebeuren en die je een inkijk geven in totaal andere werelden: dat vind ik heel interessant.”


Wat is jouw top 5 favoriete series op Netflix en Videoland?


1. Breaking Bad | Netflix

“Breaking Bad was voor mij de eerste serie die ik heel bewust heb gekeken denk ik. Zo lang is dat al geleden. Daarvoor had ik ook wel series gevolgd en die vond ik dan ook wel vet, maar Breaking Bad was voor mij de eerste waarbij ik erg de neiging had om te bingewatchen. Die nostalgische waarde gecombineerd met het acteerwerk zorgen ervoor dat deze serie voor mij zo hoog scoort.”


2. Mocro Maffia | Videoland

“Mocro Maffia heb ik erin staan omdat ik deze serie ontzettend goed geacteerd vind voor een Nederlandse productie. Ik heb hem ook echt zonder moeite in één rits uitgekeken. Ik vind het heerlijk hoe ongeremd de serie is en dat ze nergens rekening mee gehouden hebben qua censuur. Hoe ik het als kijker ervaar, is dat ze maar één doel hebben gehad en dat is het zo realistisch mogelijk weergeven van hoe de Mocro Maffia echt in elkaar zit.”


3. House of Cards | Netflix

“Gezien alle negatieve publiciteit rondom zijn persoon, is het momenteel geen populaire mening om te hebben, maar ik vind dat Kevin Spacey in House of Cards fantastisch acteert. Ik heb de serie overigens gekeken voordat het nieuws over hem naar buitenkwam. Ik vond het script heel erg goed. Doordat de dialogen zo realistisch en vloeiend waren, werden lange gesprekken niet saai, maar juist heel interessant. Dat vond ik heel knap gedaan. House of Cards heeft mij meer inzicht gegeven in hoe de politiek in Amerika eruitziet en wat voor machtsspelletjes daar gespeeld worden.”


4. Gedeelde vierde plek: Planet Earth en Suits | Netflix

“Ik denk niet dat er een lange uitleg nodig is om duidelijk te maken waarom Planet Earth heel erg vet is. Je ziet de plek waar jij bent, de aarde, op zijn allermooist en je beseft hoe magistraal onze natuur en onze wereld is. Gewoon heerlijk om naar te kijken!”

“Suits is een serie waarin je als in geen andere serie doorhebt dat hetzelfde patroon zich bijna op GTST-achtige manier herhaalt, maar ik vind het niet erg. Als ik even twintig minuutjes vrij heb, zet ik het op de achtergrond op. Soms ben ik aan het produceren, mailtjes aan het wegwerken of zelfs aan het bellen. Maar ook dat is niet erg, want je mist eigenlijk niets. Toch is het heel vermakelijk om naar te kijken. Suits is voor mij een hele lekkere wegkijker!”


5. The Handmaid’s Tale | Videoland

“Deze serie vind ik heel vet, omdat ik het idee heb dat er vooral de laatste tijd ook in onze wereld ‘conservatief versus progressief’ best veel aan de hand is. In The Handmaid’s Tale laten ze zien hoe dit er in zijn meest extreme vorm uit zou kunnen komen te zien. Het is een vrouwonterende, barbaarse manier van voortplanting die helemaal teruggaat naar het geloof. De serie laat duidelijk zien hoe extreem het zou kunnen escaleren tussen groepen die verschillend denken en hoe bepaalde vrijheden, normen en waarden die wij als vanzelfsprekend beschouwen, ook in de Westerse wereld zouden kunnen veranderen. Het is een heel spannend verhaal. Echt een serie die je blijft kijken!”


Unlimited data en streamen

Kun jij ook niet wachten om deze series te streamen? Voor het eerst in Nederland hebben T-Mobile, Netflix en Videoland hun krachten gebundeld en bieden zij vanaf nu één mobiel totaalpakket van Unlimited 5G data, bellen, sms én entertainment aan: Unlimited & Entertainment. Zo profiteer je van onbeperkt 5G + Netflix + Videoland samen in één uniek abonnement. Ideaal!

Nieuwsgierig geworden naar het Unlimited & Entertainment pakket van T-Mobile? Kijk hier voor meer informatie hierover en over alle aanvullende opties. en upgrades.