Love Island, winnaars 2021

Na vijf prachtige weken vol liefde onder de stralende zon van Marbella is Love Island alweer voorbij! In een spannende finale kregen de koppels te horen welk stel er naast met liefde ook met een som geld naar huis ging.

Article continues after the ad

Pas op: spoiler alert! 

De vierde plek is voor...

Voordat het tot de grote ontknoping kwam, vielen er eerst nog twee koppels af die net niet genoeg stemmen kregen van het publiek. De vierde plek ging daarom uiteindelijk naar Deniz en Loesje, en dat begrepen ze vanwege de duur van hun prille liefde maar al te goed. "Ik had überhaupt niet durven dromen van een plek in de finale. Ik voel me dankbaar en gelukkig", reageert Loesje. 


De tweede afvallers

Nina en Paulo eindigden uiteindelijk als derde, tot grote verbazing van vele Twitteraars. Zij konden de volwassen karakters van deze twee deelnemers enorm waarderen, maar helaas mocht de winst niet zo zijn. Zelf hebben ze er vrede mee. "We zijn heel blij en gelukkig", zeggen ze beide met een stralende lach op hun gezicht.  

 

Tijd voor de winnaars

En toen waren er nog maar twee stralende koppeltjes over: Rowenna en Donny vs. Job en Esmee. Die laatste waren lange tijd het 'steady koppeltje' van Love Island en de winst leek haast al binnen, maar deze geruchten lieten de kijkers de afgelopen twee weken flink twijfelen. Kostte dat hen de kop? Nou, we zullen het je maar zeggen... "De winnaars zijn... Job en Esmee!" Uitzinnig van vreugde vlogen ze elkaar in de armen.


Geld of de ware liefde?

Dan is er bij Love Island nog altijd een grote cliffhanger: delen ze het prijzengeld van 25.000 euro of gaat er één van de twee stiekem alleen vandoor? Uiteindelijk was het aan Esmee om die keuze te maken. Heel verrassend was die daartegen niet. "Natuurlijk deel ik het geld met Job." Hopelijk hebben ze niet alleen daar, maar uiteindelijk ook van elkaar nog heel lang plezier. Als ze het voorbeeld volgen van de vorige winnaars Joan en Mert komt dat wel goed.

Love Island is te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.