tawatha jermaine de dansmarathon winnaars koppel 89

De Dansmarathon is gestreden. Welk koppel heeft de 50 uur durende danswedstrijd op SBS6 gewonnen en gaat er naar huis met 100.000 euro? We vertellen je wie de winnaars zijn!

50 uur dansen in De Dansmarathon

In De Dansmarathon streden 100 danskoppels om de hoofdprijs van 100.000 euro. Ze moesten 50 uur lang dansen – een waar slagveld dat veel kijkers deed denken aan Squid Game. Uiteindelijk wisten 20 koppels die volle 50 uur vol te maken. Helaas had John de Mol niet voor hen allemaal een ton meegenomen… Om de winnaar te bepalen werd er daarom ook gekeken naar de pauzes. Hoe minder pauze een koppel nam, hoe beter!

Tawatha en Jermaine winnen De Dansmarathon

Welk koppel wist de 50 uur vol te dansen met zo weinig mogelijk pauzes? Met andere woorden: wie zijn de winnaars van De Dansmarathon? Koppel nummer 89, oftewel Tawatha en Jermaine, hebben De Dansmarathon gewonnen! Zij namen in totaal slechts 35 minuten pauze. Met die ton wil het koppel op reis naar Japan en Indonesië, zodat Tawatha haar familie kan ontmoeten. Ook gaat Jermaine op zoek naar een huis en wil Tawatha investeren in haar onderzoek naar zenuwletsel. 

Article continues after the ad

We zijn benieuwd hoeveel mensen uiteindelijk naar deze ontknoping gekeken hebben

P.S. 'Valsspelers' Toon en Maria werden uiteindelijk tweede. Zij mogen net als alle andere overgebleven koppels een weekendje naar Disneyland Parijs.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.