Maak je borst maar nat - of olie ‘m in ieder geval goed in: de eerste verleiders van Temptation Island VIPS zijn bekend. Hier de genotzieke hotties in kwestie:

Article continues after the ad

Fabiola

Fabiola (met haar fabuleuze lokken) ken je misschien van Hollands Next Top Model. Maar misschien ook niet. Haar HNTM-carrière was namelijk van korte duur: ze moest vroegtijdig het huis verlaten. Op Temptation Island gaat ze voor de herkansing. 

Dorien

Volgens een aantal websites is Dorien de Nederlandse Angelina Jolie. Of deze bedenkelijke vergelijking helemaal op gaat, laten we voor nu even in het midden. 7 juni kunnen jullie zelf een oordeel vellen. 

Vinze

Tattoomodel Vinze heeft met zijn zwartgeblakerde borstspieren al in menig blad gestaan. Kandidaat Rosanna heeft een zwak voor mannen met tattoos, dus... één plus één is twee?

Thies

Thies is model, studeert online marketing, heeft glimmende maagblokjes en… daarmee is alles gezegd?

Danique

Next up? Danique! De Vlaamse schone runt een schoonheidssalon, heeft een entertainmentbureau en is heel goed met dit bord voedsel.

DJ Kelly Ross

Samen met boezemvriendin Jill deed Kelly Knol... ahum, DJ Kelly Ross in 2011 mee aan Oh Oh Europa. Enfin, met Temptation Island VIPS is DJ Kelly Ross officieel terug op de Nederlandse televisie. 

Karim

Volgens RTL Boulevard zal de uit steen gehouwen Karim ‘alles op alles gaan zetten om de hartjes van de dames te veroveren.’ 

Mike

De afsluiter van dit olijke gezelschap is Mike. We weten nog bar weinig over deze boy, maar qua olie zit het in ieder geval wel goed.