Deze gasten sluiten de werkweek af in de talkshows

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Onder anderen Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Roxeanne Hazes en Anita Witzier komen langs.

More content below the advertising

DWDD

De laatste vrijdag van de maand betekent bij De Wereld Draait Door een terugblik op de afgelopen media-maand. Vanavond komt Joris Linssen langs om te praten over een openhartig gesprek dat hij afgelopen maand had in zijn programma Hello Goodbye; Paul de Leeuw over de documentaire-reeks Jonge Valken; Sportjournalist Jeroen Stekelenburg over zijn scherpe interviews met de bondscoach van het Nederlandse elftal; Muziek van Roxeanne Hazes; Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

RTL Late Night

Luuk Ikink bespreekt in zijn maandelijkse rubriek Luuks Likes de opvallendste ontwikkelingen op YouTube; Chantal Janzen over haar nieuwe personalityshow &Chantal; Na het succesvolle boek ‘Judas', komt Astrid Holleeder vandaag met een opvolger: 'Dagboek van een Getuige'. John van den Heuvel schuift erover aan

Pauw

Ronald Ockhuysen en Saskia Belleman over het nieuwste boek van Astrid Holleeder; Wim Daniels neemt ons in zijn nieuwe boek De lagere school - toen bijna alles nog heel anders was mee terug naar de lagere school van jaren geleden; Anita Witzier over hoe het is om De Reünie te presenteren; Rob de Nijs over zijn nieuwe album.