Met o.a. Thomas Acda, Arjen Robben en Ellie Lust

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. En ook vanavond is dat weer een gevarieerd gezelschap!

More content below the advertising

DWDD

Thomas Acda over de musical Fiddler On The Roof, waarin hij de hoofdrol speelt. Hij komt tevens het nummer Als Ik Nou Eens Rijk Was zingen; Snowboardster Bibian Mentel over haar boek Kut Kanker!; Illustrator Siegfried Woldhek over het boek ZieZo waarin een deel van zijn oeuvre is verzameld; De Partizanen zorgen voor een flinke portie comedy; Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

RTL Late Night

Arjen Robben over zijn succesvolle periode bij Oranje, zijn Groningse jeugdjaren en zijn toekomst; Gerard Joling en Edsilia Rombley over de keuze voor Waylon voor het Eurovisie Songfestival.

Pauw

Anniko van Santen en Ellie Lust blikken, ter gelegenheid van de jubileumuitzending van aanstaande dinsdag, terug op 35 jaar Opsporing Verzocht; Jessica Villerius vertelt over 3Doc: Die avond in Bataclan, haar documentaire over de terroristische aanslagen in Parijs van twee jaar geleden, Ferry Zandvliet overleefde de aanslag in de concertzaal; partijleider Henk Krol reageert op de uitgelekte interne evaluatie over 50Plus; comedian Kees van Amstel over het seksschandaal rondom de Amerikaanse komiek Louis C.K.; Gouden Kookboek-juryvoorzitter Janny van der Heijden en winnaars Jord Althuizen en Nadia Zerouali praten over de Kookboekenweek.