Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Erik Dijkstra zoekt uit in zijn nieuwe documentairereeks Che: Leven En Erfenis Van Een Revolutionair naar de betekenis van de revolutie die hij bracht en naar de man achter de mythe; Yannick en Tom van Rundfunk komen vertellen over hun nieuwe voorstelling Wachstumsschmerzen; Muziek van Jacqueline Govaert; Antoinnette Scheulderman is tafeldame; Huisdichter Nico Dijkshoorn komt langs. 

RTL Late Night

De Nederlander Henk Ovink was een van de adviseurs van Obama over water-gevaar. Vanavond schuift Henk samen met minister Schultz van Haegen aan om over de voorbeeldrol van Nederland als waterland voor de rest van de wereld te praten; Najib Amhali over zijn nieuwe programma Little Big Stars; Rondé brengt hun nieuwe single City Lights; The Voice Kids-winnares Laura van Kaam belandde in een zware depressie. Inmiddels gaat het een stuk beter met haar en komt ze vertellen over haar plannen voor de toekomst.

Pauw

Niels van der Laan en Ronald Snijders treden op tijdens Het Lachspierbal in Carré en komen daar vanavond over vertellen; Leo Blokhuis vertelt over zijn nieuwe tv-serie Achter De Dijken.