Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Rumi, of beter gezegd alal ad-Din Rumi, is een filosoof en dichter van Perzische afkomst en soefi-mysticus, die leefde in de 13e eeuw. Programmamaker Sinan Can is al jaren bewonderaar en is blij met de hernieuwde aandacht voor de dichter. Vanavond komt hij over hem vertellen; Stand-upcomedian en acteur Patrick Laureij over zijn voorstelling die nu ook op vinyl verkrijgbaar is; Muziek van Triggerfinger; Peter Pannekoek is tafelheer; De Partizanen sluiten de week af met een dosis comedy.

RTL Late Night

André Hazes over zijn succes, familie en nieuwe real life-soap. Ook bespreekt hij wie zijn muzikale helden zijn en zingt hij zijn nieuwste hit: Wie Kan Mij Vertellen; Tineke Schouten viert vanavond haar 35-jarige jubileum en ze blikt terug op de hoogtepunten uit de afgelopen jaren; Anna Nooshin en Monica Geuze ontvingen de afgelopen week enorm veel kritiek over hun cover voor LINDA.meiden. Vanavond praten ze erover; Bridget Maasland en Miljuschka Witzenhausen presenteren vanaf morgen elk weekend RTL Boulevard. Vanavond komen ze over hun nieuwe klus praten en wordt hun kennis door Humberto getest.

Pauw

Irene Moors, ambassadeur van het Rode Kruis, over het belang van EHBO; modeontwerper en ondernemer Olcay Gulsen probeert tijdens 'Stoptober' te stoppen met roken; journalist Mylène de la Haye vertelt over haar conflict met Klaas Otto, medeoprichter van motorclub No Surrender; politiek verslaggever Xander van der Wulp bespreekt de formatie en de regeringshulp aan Sint-Maarten.