Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren deel vier van Beverly Hills Cop en hebben daarvoor een budget van 50 miljoen dollar. Wordt dit hun doorbraak in Hollywood?; Trijntje Oosterhuis doet mee aan de rubriek Nederlandstalige Jukebox; Muziek van Linde Schöne; Peter Pannekoek is tafelheer; De Partizanen sluiten de week af met comedy.

RTL Late Night

In de zevende editie van RTL Love Night worden vanavond de favoriete lovesongs van Roxeanne Hazes en Waylon besproken. Ze zingen uiteraard ook allebei hun ultieme liefdesnummer; Lieke Martens over haar fan-tas-tische zomer, haar doorbraak, het leven in Barcelona en haar ontmoetingen met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo; De jongens van StukTV over het tweede seizoen van Jachtseizoen en welke grote namen ze daarvoor hebben weten te strikken; Ronald Plasterk over de enorme schade en de plannen voor de wederopbouw van Sint-Maarten. Ook wordt de eindstand van de nationale inzamelingsactie Nederland Helpt Sint-Maarten bekendgemaakt.

Pauw

Kees van Kooten over zijn vuistdikke bundel met columns, scripts, reclameteksten, lofredes en andere teksten: Karrevrachten Pennevruchten; Derk Sauer over 25 jaar The Moscow Times; Hans Klok over de reprise van House of Horror; Telegraaf-journalist Wouter de Winther over de uitgelekte miljoenennota.