Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

DWDD

Sylvia Hoeks over haar rol in Blade Runner 2049; Dirk Kuijt en documentairemaakster Deborah van Dam over de documentaire KUYT die op 21 september in première gaat bij het Nederlands Film Festival; Muziek van Max Meser; Nico Dijkshoorn verzorgt weer een gedicht; Fidan Ekiz is tafeldame.

RTL Late Night

Joop van den Ende, Romy Monteiro en Buddy Vedder over het belang van muziekles voor kinderen en hun nieuwe programma Lang Leve de Muziek Show; Google-topman Mo Gawdat over zijn boek De Logica van Geluk en zijn geluksformule en Richard Eikelenboom en Selma Eikelenboom-Schieveld over extra onderzoek naar de DNA sporen die zijn aangetroffen op en rond het lichaam van de vermoorde Koen Everink.

Pauw

Blinde cabaretier Vincent Bijlo over de documentaire Ik Hoor Alles over hem, voor het Nederlands FilmFestival. Hij vertelt hoe hij de wereld waarneemt nu zijn gehoor achteruit gaat; Presentatrice Anne-Mar Zwart over haar programma Anti Pest Club dat op het prestigieuze Gouden Rozen-festival in Berlijn uitgeroepen tot beste Europese kinderprogramma; Ellen ten Damme en Dennie Christian over de grote verschillen in muziek en cultuur tussen Nederland en Duitsland.