Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

DWDD

Akwasi over zijn nieuwe programma ReChill, waarin hij op een speelse en humoristische manier kids oefeningen leert waarmee ze kunnen ontspannen; Hoofdredacteur NRC Peter Vandermeersch wil officieel Nederlander worden en zijn Belgische paspoort opgeven. Hij komt erover praten en over zijn column-bundel Ik Zou Zo Graag Van Jullie Houden; Muziek van Traudes; Marc-Marie Huijbregts is tafelheer; De Partizanen verzorgen de wekelijkse portie komedie.

RTL Late Night

Nick en Simon over hun nieuwe album Aangenaam; Frits Spits over de beste nummers van Nederlandse bodem in De Standaards van Spits II; Sterrin Smalbrugge en haar vriend en reptielenexpert Romilly van der Bergh willen met shows, informatie en onderzoek de slang uit het verdomhoekje halen. Vanavond nemen ze de grootste gifslang ter wereld mee.

Pauw

Documentairemaker Pieter Verhoeff en schrijfer Herman Koch over de documentaire Echt Herman Koch; Arnon Grunberg en Youri Mulder bespreken in aanloop naar de Duitse verkiezingen Bondskanselier Angela Merkel en het Duitse voetbal; Remy Bonjasky liep een dag mee met Jeffrey Halsema, wijkagent in Almere, om te kijken wat de stand van zake is betreffende etnisch profileren.