Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Het is de laatste dinsdag van september, dus tijd voor het Boek van de Maand met het vaste boekenpanel; theatermakers Steef de Jong en Alex Klaasen proberen met de Modern Art Revue de kloof tussen de massa en ‘echte’ kunst te dichten; even terug in ons kikkerlandje vanuit LA: Tom Holkenborg oftewel Junkie XL; met Eelco Bosch van Rosenthal en Sander Schimmelpenninck wordt besproken of Facebook-oprichter Mark Zuckerberg kans maakt op het presidentschap; schrijver en programmamaker Adriaan van Dis is tafelheer.

RTL Late Night

De ex-vriend van Shanti Schiks maakte vorig jaar een einde aan het leven van haar zoontje Elfin, zij schreef hierover het boek ‘Elfin’; Will & Grace is vanaf dinsdag 3 oktober weer op de buis bij TLC, Richard Groenendijk vertelt als groot fan wat deze comedy zo legendarisch maakt. 

Pauw

Bernhard Jens en Sandra Schuurhof over de zesdelige serie van SBS Cold Case - Dader gezocht, waarin zij proberen politiezaken die al langer dan tien jaar onopgelost zijn, toch op te lossen; Chris Oomen (directeur van zorgverzekeraar DSW) over de premie voor volgend jaar;  operazangeres Tania Kross over haar rol in de voorstelling Carmen Revisited; oud-proftennisser John van Lottum trainde met John McEnroe en vertelt waarom de finale tussen McEnroe en Björn Borg een klassieker is in de sportgeschiedenis.