Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Lerares Kiet Engels (bijnaam Juf Kiet), die lesgeeft aan 'nieuwe' Nederlandse kinderen, over de docu die over haar werkzaamheden werden gemaakt; Hugo Borst en Carin Gaemers over hun langlopende strijd om betere ouderenzorg; huisdichter Nico Dijkshoorn is ook weer van de partij; muziek door de twaalfkoppige band De Raad van Toezicht uit Arnhem; Nadia Moussaid is tafeldame.

RTL Late Night

Jordi van de Bovenkamp met zijn nieuwe rubriek ‘Galerie Jordi’, waarin hij je meeneemt in de wereld van de meest opmerkelijke combinaties; Amerika-correspondent Michiel Vos over #Takeaknee; zanger Dotan en Isa Hoes en Rutger Vink over Dotan's initiatief #insidemybones en Marry Langerak en Annet Eikendal over waarom een nachtdienst in je eentje draaien niet verantwoord is.

Pauw

Herman Pleij over zijn essay over 'geluk' in het kader van de Maand van de Geschiedenis; journalist Sinan Can spreekt zijn zorgen uit over de film Kurtlar Vadisi – Vatanen, de Turkse actiefilm die vrijdag in première gaat, hij bestempelt het als pure propaganda.