Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

De wereld draait door

Humberto Tan stapt even over naar De Wereld Draait Door om te praten over de teleurstellende kijkcijfers van RTL Late Night; Leon de Winter over Big Little Lies, de Amerikaanse miniserie met actrices als Reese Witherspoon en Nicole Kidman; presentator Frank Evenblij over het programma Shirtje Ruilen; muziek van huisband Roxeanne Hazes; Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

RTL Late Night

In de rubriek Luuks Likes vertelt Luuk Ikkink wat over bekende Youtube-stellen; Tim Niehe over zijn boek Het Waren 18 Onvergetelijke Minuten, vol bijzondere levensverhalen van eenmalige internationals; de levensloop van Wim Meutstege staat ook in het boek van Tim beschreven, de voormalige Ajax-speler licht zijn verhaal toe; na twee jaar muzikale stilte heeft Marco Borsato een nieuwe single: Thuis; Livaneli Yildiran komt vertellen over de docuserie 'Nieuw Geld'.

Pauw

Tweevoudig Olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe schuift vanavond aan; Nielson rookt zijn laatste sigaret als ambassadeur van Stoptober en roept andere rokers op hetzelfde te doen; Gerdi Verbeet en Jort Kelder over wat -naast een bezoek aan het Rijksmuseum- verplichte kost op school zou moeten zijn.