Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

DWDD

Erben Wennemars, Mark Tuitert en Rintje Ritsma over innovaties in de schaatssport; muziek van Ruthie Foster; advocate Bénédicte Ficq en Partners vertellen over de documentaire De Verdediging, over hun advocatenkantoor; documentairemaker Thijs Bayens en oud-politie-agent, tevens expert op het gebied van Kunstmatige Intelligentie, Rutger Rienks over de vraag wie Anne Frank verried; Paul de Leeuw is tafelheer.

RTL Late Night

De wereldberoemde dierenarts Dr. Pol is weer even terug in Nederland, hij toert deze week langs onze theaters; Eric van 't Zelfde is ervan overtuigd dat goed onderwijs een land kan redden, hij vertelt over zijn opzienbarende plannen voor een beter onderwijssysteem; Jan-Jaap van der Wal en Joy Anna Thielemans vertellen over hun nieuwe programma Control Alt Delete, over de invloed van technologie op ons leven; Oud-F1-coureur Giedo van der Garde en coureur Tom Coronel vertellen over de klasse van Max Verstappen, die gisteren de Grand Prix van Maleisië won; Koen Nederhof was in Las Vegas, en vertelt over de dodelijk schietpartij die daar plaatsvond.

Pauw

Jörgen Raymann en Huub Stapel over theatervoorstelling Vastgoed B.V.; cabaretier Paul van Vliet over zijn laatste reeks zondagmiddag 'one man shows' vanuit de Schouwburg in Den Haag; Pim Boin en Thijs de Groot waren beiden werkzaam bij de brandweer en als een van de eersten ter plekke bij de Bijlmerramp; Ritu Kesharie verloor haar vriendinnetje Lisandra bij de vliegramp; Bernhard Jens, woordvoerder van de politie Utrecht, vertelt over de zoektocht naar de vermiste Anne Faber; oud-F1-rijder Robert Doornbos over Max Verstappens zege op de Grand Prix van Maleisië.