Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

DWDD

Tom Lanoye over zijn nieuwe roman en toneelbewerkingen; Alain Clark en Willeke Alberti in een gloednieuwe editie van de rubriek Het Groot Nederlands Songbook; Özcan Akyol is de sidekick van de show.

RTL Late Night

Diederik Jekel neemt je mee in de wondere wereld van natuurkunde en techniek, dit keer komen er loden ballen aan te pas; artiest JP Cooper brengt zijn nieuwste single ten gehore; Emmanuel Anning maakte van dichtbij het leed mee dat de Bijlmerramp met zich meebracht en brengt een ode aan de slachtoffers; Marlène Truideman verloor haar twee kinderen in de vlammenzee; prinses Laurentien van Oranje over haar strijd tegen laaggeletterdheid en haar inzet voor duurzaamheid.

Pauw

Harry de Winter, de eerste onafhankelijke televisieproducent van ons land, over zijn toekomstplannen; André Kuipers over zestig jaar ruimtevaart; mede-oprichter van de Vegetarische Slager Jaap Korteweg, vegetariër Georgina Verbaan en slager Gertjan Kiers discussiëren over de gedwongen naamswijziging van vegetarische producten; politiek commentator Xander van der Wulp en voorzitter van de militaire vakbond Annemarie Snels over het debat rondom minister Hennis van Defensie.