Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

De Wereld Draait Door

Teio Meedendorp, senior onderzoeker in het Van Gogh Museum, over de film Loving Vincent; columniste Ellen Dikker over de columns over zoon Lev, jeugdspeler bij Ajax; Nico Dijkshoorn maakt weer een bijzonder gedicht; Nynke de Jong is tafeldame.

RTL Late Night

Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge, Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Patrick Lodiers zijn terug als De Lama’s; Han Peekel over het grote gemis van zijn liefde Theya en de hommage aan zijn vrouw; leerkrachten Thijs Roovers en Jan van de Ven over de aankomende staking; journalist en schrijver Maartje Laterveer over haar boek Vrouwen & Seks. 

Pauw

Actrice Angela Schijf over haar voorstelling 4 Jaargetijden; Midas Dekkers schreef een ode aan het bruin café, zijn nieuwe boek heet Volledige Vergunning; Cabaretier Dolf Jansen en tv-maker Tim den Besten — ooit zelf basisschoolleerlingen — brengen een ode aan hun eigen en aan al die andere juffen en meesters Nederland vanwege de staking morgen; Burgemeester Rob Metz roept de inwoners van Soest op alert te zijn op signalen dat de georganiseerde criminaliteit infiltreert in zijn plaats, hij vertelt waarom.