Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Richard Krajicek over de verfilming van de tenniswedstrijd die hij als 8-jarig jongetje volgde: Borg/McEnroe; Theo Maassen ontving de belangrijke cabaretprijs Poelifinario voor zijn voorstelling Vankwaadtoterger en vertelt over zijn regiedebuut; drie leraren en Dolf Jansen over de lerarenstaking; muziek van Kita Menari; Hélène Hendriks is vanavond sidekick van Matthijs. 

RTL Late Night

Dj Laidback Luke over de documentaire over collega-dj Avicii: True Stories; Pieter Zwart van Coolblue over zijn sleutel tot succes; Anna Drijver schreef het scenario van de heerlijke romcom Weg van Jou; Maarten Heijmans vertolkt de hoofdrol in deze Nederlandse film; Onno Hoes probeert verschillende instanties aan elkaar te koppelen om sneller in actie te kunnen komen als wordt geconstateerd dat iemand in de war is.

Pauw

Professor Erik Scherder en zangeres Giovanca over het belang van muziek voor de hersenen; columniste Japke-d. Bouma; Jan de Hoop pleit voor een herindeling van vliegroutes; Thijs Roovers en Jan van de Ven over de staking in het primair onderwijs.