Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

DWDD

De geliefde burgemeester van Amsterdam, Eberhart van der Laan, is overleden. De gehele uitzending van De Wereld Draait Door staat in het teken van Eberhart. De gasten die aanschuiven zijn: Lodewijk Asscher, Geert Mak, Tine Hund (weduwe van de vermoorde juwelier Fred Hund) en haar kleinzoon Thomas Bultstra, bakker Ahmed Jilali en Stadsdichter K. Schippers die voor Eberhart het gedicht ‘Wat je aanraakt' schreef; Muziek van Glennis Grace, Het Zwanenkoor, De Amsterdam Staff Songsters, Het Amsterdams Opera Koor en Merlijn Twaalfhoven; Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

RTL Late Night

Jet Bussemaker, ras-Amsterdammer Sjaak Swart en oud-hoofdredacteur van Het Parool Ronald Ockhuysen over het overlijden van Eberhard van der Laan; Trijntje Oosterhuis zingt Aan De Amsterdamse grachten, omdat dat het lievelingslied van Eberhard was; Meredith Koop was acht jaar lang verantwoordelijk voor iedere outfit van Michelle Obama en komt daarover en over het Vogue Festival vertellen; Toprak Yalçiner, Stijn Fransen en Miss Nederland Zoey Ivory over de finale van Dance Dance Dance; baltovenaar Soufiane Touzani interviewde Cristiano Ronaldo voor z'n Youtube-kanaal én hield een balletje met hem hoog.

Pauw

Oud-Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb en oud-vicepremier Wouter Bos staan stil bij het overlijden van Eberhart van der Laan; optredens zijn er van cabaretière Kiki Schippers en Trio Bier.