Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Een gedicht van huisdichter Nico Dijkshoorn; Strafrechtadvocaten Lucy Oldenburg en Richard Korver over tbs in Nederland; Candy Dulfer is Nederlands bekendste saxofoniste. Op donderdag 12 oktober verschijnt de biografie van Candy Dulfer, ‘Sax, Candy & Rock-‘n-Roll’. Ze vertelt erover; Tech- en gadget-kenner Alexander Klöpping over een nieuw product op het gebied van slimme speakers; Tom Egbers is tafelheer.

RTL Late Night

Zwemheld Marc Evers samen met zijn vader Frank Evers over zijn weg richting de top; Wibi Soerjadi komt elke maand langs om bekende nummers een klassiek jasje te geven. Vanavond waagt hij zich aan de muziekstijl dance. Fotograaf William Rutten en Viva-hoofdredacteur Debby Gerritsen over de val van één van de grootste en machtigste filmproducenten in Hollywood: Harvey Weinstein.

Pauw

Beste Zangers is genomineerd voor de Televizier-Ring en Anita Meyer en Jan Smit hebben hier wat over te zeggen; Yvon Jaspers over haar boek De Keukentafel van het Noorden; Martin Kock wil graag hulp bij zijn wens om te sterven.