Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Eva Jinek vertelt over haar tweede reeks van De Verenigde Staten van Eva; muziek van Evil Empire Orchestra; Theatermakers De Verleiders over hun nieuwe voorstelling; Govert Schilling over de botsing van twee neutronensterren; Dieuwertje Blok is tafeldame. 

RTL Late Night

De dood van Anne Faber maakt veel emoties los en er is kritiek op het rechtssysteem. Martin Huisman, vader van het meisje van Nulde vraagt er vandaag aandacht voor in Den Haag en schuift aan bij Humberto; De leden van Naturally 7 geven een voorproefje van hun show; VROUW-journalist Marjolein Hurkmans over haar boek Het Huishouden van de Ontaarde Moeder; Marc Lammers en studenten Bas van Wee en Tim van Leeuwen over de World Solar Challenge; Gerard Ekdom over de wederopstanding van de Eagles. Opvallend: morgen schuiven Martin Garrix, David Guetta en Melanie C aan.

Pauw

Daphne Deckers over haar essay voor de Maand van de Spiritualiteit 2018; grimeur Arjen van der Grijn over de legendarische types die hij vormgaf; Herman Koch en Kasper van Kooten over het werk van Arjen van der Grijn; marathonloper Abdi Nageeye heeft een nieuwe Nederlands record gelopen op de marathon.