Met o.a. een special over Jan Wolkers

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo is er een special over Jan Wolkers en zijn we ook zeker nog niet uitgepraat over #metoo.

Article continues after the ad

DWDD

DWDD zendt vanavond ter gelegenheid van de tiende sterfdag (morgen) van Jan Wolkers een uitgebreide special uit. Schrijver van de biografie van Jan Wolkers Het Litteken Van De Dood, Onno Blom, schuift aan. Ook zijn paranimfen Jochem Myjer en Casper Faassen zijn aanwezig; Muziek van Teus Nobel en acteur Matteo van der Grijn; Huisdichter Nico Dijkshoorn komt langs; Weduwe van Jan Wolkers, Karina Wolkers, is tafeldame.

RTL Late Night

Jessica Villerius over haar documentaire Deal Met De Dood. De executie van de hoofdpersoon van deze docu, Clinton Young, staat namelijk over acht dagen gepland; Huisarts Tamara Weijer geeft in de rubriek Late Night Spreekuur tips en adviezen over een gezonde leefstijl als medicijn. Vanavond ligt de nadruk op diabetes; Jeroen van der Boom vertelt wat zijn nieuwe single Nou Is Het Genoeg inspireerde en uiteraard treed hij ook op.

Pauw

Zwemster Ela Hutten over haar boek Onder Water, waarin zij seksueel misbruik in de sport aan het daglicht brengt. Ook praat zij over haar eigen ervaringen; Aad Brandt Corstius over de voordelen (en niet-bestaande nadelen) van het veertigersbestaan; Victor Remouchamps en zijn advocaat Sébas Diekstra over de dood van dochtertje Sharleyne en de arrestatie van zijn ex; Paralympisch kampioene Marlou "Blade Babe" van Rhijn schuift aan.