Jacqueline Govaert is na 3 jaar terug met een album!

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. En vanavond is dat een goede mix van tv-, radio- en muziekmakers!

More content below the advertising

DWDD

De legendarische BBC-natuurserie Blue Planet II komt eraan! Superfan Freek Vonk komt erover praten; Henk Spaan en Vic van de Reijt waren studenten van Willem Wilmink en komen daarover vertellen; Muziek van Leif de Leeuw Band; Marc-Marie Huijbregts is tafelheer; De Partizanen verzorgen de weekelijkse comedy.

RTL Late Night

Jacqueline Govaert brengt na drie jaar het nieuwe album Lighthearted Years uit en komt daar vanavond over vertellen. Ook brengt ze haar nieuwe single Old Records ten gehore; Coen en Sander presenteren de genomineerden van de Faamnaam-verkiezingen (verkiezingen voor de meest hilarische naam); Drummer Alex Wegman is ondanks zijn handicap een fantastische muzikant en timmert hard aan een internationale carrière. Vanavond komt hij over zijn toekomstplannen vertellen; Een video van oud-dierenverzorger Jan van Hooff en de overleden chimpansee Mama gaat momenteel viral. Jan komt hierover én over de speciale relatie tussen dier en mens vertellen.

Pauw

Kees Hulst en André van Duin over hun hoofdrollen in de twaalfdelige serie Het Geheime Dagboek Van Hendrik Groen; Sander van de Pavert over zijn Lucky Live Tour en hij geeft een voorproefje van zijn show; Freek de Jonge over zijn nieuwe boek Reikhalzend Verlangen, over zijn jeugdherinneringen aan Zaandam; Alexander Pechtold.