Schrijver Dan Brown, Hans Kraay Jr. en Herman van Veen!

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Vanavond schuiven o.a. schrijver Dan Brown, cabaretier Herman van Veen en Hans Kraay Jr. aan!

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Muzikant en dichter Herman van Veen komt met een nieuwe Theatershow: Vallen en Springen; muziek van Michael Prins; Hanneke Groenteman is sidekick van Matthijs. 

RTL Late Night

De Amerikaanse meester van de complotthriller Dan Brown doet vanavond een boekje open over zijn nieuwe boek Oorsprong. Na De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Inferno is Robert Langdon terug voor een nieuw avontuur! Ook vertelt de populaire thrillerschrijver wat meer over zijn eigen leven. 

Peter van der Vorst en Carry Knoops staan onschuldig veroordeelde mensen bij in hun programma Onschuldig!?; Ina Post werd tien jaar na haar veroordeling voor moord vrijgesproken; ook kwam RTL Late Night met deze mysterieuze tweet.

Pauw

Hans Kraay Jr. over juichen op het voetbalveld; Franca Treur keert in haar nieuwe boek terug naar haar reformatorische wortels; actrices Anne van Veen, Cat Smits en Emma Pelckmans vertellen over hun ervaringen met Jappe Claes, die door beschuldigingen van grensoverschrijdend seksueel gedrag van de Toneelschool Amsterdam vertrok; Xander van der Wulp vertelt over de laatste ins en outs van de kabinetsformatie.