Jelle Brandt Corstius, Hadewych Minis en Akwasi

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Vandaag is het de beurt aan o.a. Jelle Brandt Corstius, Hadewych Minis en Akwasi.

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Jeangu Macrooy over de docu Freedom van George Michael; Jelle Brandt Corstius over zijn nieuwe programma Robo Sapiens; de theatertrailer van Julius Caesar door Mattias van de Vijver, Julia van der Vlugt, Jip van den Dool, Reinout Scholten van Aschat, Tobias Nierop; Akwasi is tafelheer; huisdichter Nico Dijkshoorn is van de partij; de nominaties voor de NS Publieksprijs 2017 worden bekendgemaakt.

RTL Late Night

Amerikaanse National Geographic fotograaf Joel Sartore bouwt zijn eigen Photo Ark, gevuld met o.a. meer dan 7.000 portretten van bedreigde diersoorten; politiek verslaggevers Marleen de Rooy (NOS), Jeroen Stans (BNR) en Emilie van Outeren (NRC) bespreken de nieuwe bewindslieden; de zaak van Anne Faber maakt veel los bij Laura, die zelf op haar zestiende van haar fiets werd getrokken en werd verkracht.

Pauw

Voormalig politicus Hans Wiegel; Dave von Raven en Hadewych Minis over dirigent zijn in Maestro; de jongens uit de A1 van hockeyclub L.S.C. Alecto werden gecast voor een Bollywoodfilm; Ingrid van Gelder en advocaat Jack Schoenmakers zijn een petitie gestart om uitzetting van haar eenjarige dochter Femke te voorkomen.