Bløf, Jim Bakkum en Renate & Winston Gerschtanowitz

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Vandaag de beurt aan o.a. Jim Bakkum, Renate en Winston Gerschtanowitz en muziek van Bløf.

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Tom-Jan Meeuw en Barbara Baarsma over kabinet Rutte III; HHB-finalisten Gwenn, Hans en Marjolein over hun allerlaatste bak-uitdaging; de familie Taihuttu over hun Bitcoin-pensioen en Bitcoin-expert Rutger van Zuidam; muziek van Bløf; tafelheer Jan Mulder.

RTL Late Night

Melissa Heerema wil alle vooroordelen omtrent het syndroom MRKH de wereld uithelpen; Vajèn van den Bosch en Jim Bakkum kruipen in de huid van Gloria en Emilio in de feelgood musical On Your Feet; DJ Paul Elstak en programmamaker Gwen van Poorten komen het jublieum van gabbermuziek vieren; schrijver Perry Vermeulen over de geheime JFK-documenten die eindelijk vrijgegeven worden.

Pauw

Nieuwe vicepremiers Hugo de Jonge (CDA), Kajsa Ollongren (D66) en Carola Schouten (CU); Xander van der Wulp over de benoeming en de beëdiging van het kabinet Rutte III; Renate Gerschtanowitz en Winston Gerschtanowitz over het eerste programma dat ze samen presenteren: Circus Gerschtanowitz.