Miss Montreal, Ronald Giphart en Dionne Stax

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. O.a. Miss Montreal, Ronald Giphart en Dionne Stax schuiven aan.

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Boekhandelaren Manda Heddema, Brecht Russchen, Arno Koek en Maartje Kroonen bespreken vanavond de beste boeken van oktober en kiezen de winnaar van de maand; wielrenner Hennie Kuiper over het boek Kampioen Wilskracht, waarin zijn imposante prestaties groots worden uitgelicht; ook Hennie’s ex-ploegmaten José de Cauwer, Henk Lubberding en Rob Harmeling sluiten aan; muziek van MOOON; Erik Dijkstra is tafelheer. 

RTL Late Night

Rouwdeskundige Julia Samuel kreeg zelf een flinke klap te verwerken toen haar beste vriendin prinses Diana overleed; Godelieve Kranendonk en David van van Gennep vertellen het bijzondere verhaal van chimpansee Marria, die dit jaar voor het eerst een andere chimpansee ontmoette; Og3ne over hun muzikale jeugd; advocaat Gerard Spong komt praten over de zaak Jelle Brandt Corstius vs Gijs van Dam.

Pauw

Ronald Giphart en Folgert Karsdorp over de vraag of een robot literatuur kan maken; Miss Montreal heeft een nieuw Album: Again; Dionne Stax en Annemiek Doeksen zijn te gast om vooruit te blikken op de bijzondere tv-uitzending van het programma Operatie Live; Angela de Jong en Joyce Roodnat over #MeToo.