Van tieneridolen tot debatten...

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Vanavond een breed aanbod van muzikale tieneridolen tot een verhit Tweede Kamerdebat.

More content below the advertising

DWDD

Douwe Bob en Thijs Boontjes brengen een prachtige vertolking van het Amsterdamse levenslied; Johnny de Mol is tafelheer.

RTL Late Night

Internationale superster Charlie Puth komt vertellen over zijn wereldwijde succes en laat zijn nieuwe hit How Long horen; Mark Brownlow produceerde de serie Blue Planet en laat daarvan vanavond vast de mooiste fragmenten zien; Nathan Rutjes vertelt in zijn rubriek Nathans Elftal welke opvallende en inspirerende mensen hij in zijn elftal wil meenemen; Politiek verslaggevers Emilie van Outeren van NRC en Marleen de Rooy van de NOS vertellen vanavond over de hoogte- én dieptepunten van het debat over de regeringsverklaring van Rutte III. 

Pauw

Xander van der Wulp over de regeringsverklaring van het kabinet Rutte-III; Tim den Besten over zijn nieuwe boek Zou Er Wifi In De Hemel Zijn?; Nicolien Sauerbreij over de meest spectaculaire wintersporten in de aanloop naar de Olympische Spelen in Zuid-Korea; Programmamaker Vincent Boy Kars over zijn VPRO-serie Vieze Film met jonge regisseur Angelo Raaijmakers die door Kars werd gevolgd bij het maken van zijn eerste pornofilm.