Jonathan Banks, Paul Witteman en Joop van den Ende

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. O.a. Jonathan Banks, Paul Witteman en Joop van den Ende.

Article continues after the ad

De Wereld Draait Door

Ernst Jansz, oprichter van de band Doe Maar, zit vijftig jaar in het vak en komt met een nieuwe CD en een boek; Willem Vissers over zijn nieuwe boek Samuel. Kroniek van een ongewoon gezin; Barbara Baarsma en Tom-Jan Meeus over de nieuwe regering; muziek van Yuri Honing Acoustic Quartet; tafelheer Paul Witteman

RTL Late Night

Jordi van de Bovenkamp met zijn rubriek Galerie Jordi staat vanavond in het teken van zijn favoriete onderwerp: eten; acteur Jonathan Banks uit Breaking Bad en Better Call Saul komt een praatje maken over zijn nieuwste rol in de Nederlandse film Redbad; Frits Spits over het eerste Nationale Taaldebat; influencers Nina Pierson en Nicole Huisman gaan 'ontspullen'. 

Pauw

Sander Schimmelpenninck en Joop van den Ende over de Quote 500; zanger en tv-presentator Jan Smit over zijn nieuwe programma; Ruth Jager en Sébas Diekstra over militairen die worden mishandeld tijdens het ontgroeningsritueel.