Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Waylon, Jamie Oliver, Sharon van Within Temptation en de 3 dj’s die dit jaar het Glazen Huis ingaan.

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Waylon gaat voor Nederland naar het Songfestival in mei 2018, vanavond zit hij aan tafel; Stephanie Afrifa interviewde Ai Weiwei, de bekendste Chinese kunstenaar in de westerse wereld; muziek van Typhoon & Amsterdam Sinfonietta; Halina Reijn is tafeldame.

RTL Late Night

Masterchef Jamie Oliver over zijn nieuwe boek 5 Ingrediënten en zijn geheime recept voor succes; Sharon den Adel over het mysterie rondom Within Temptation; het polyamoreuze trio Helene, Jan en Jan krijgen binnenkort hun eigen serie op LINDA.tv; Arjan Postma vertelt over de winterslaap bij dieren.

Pauw

GroenLinks-leider Jesse Klaver over de afschaffing van de dividendbelasting; Foppe de Haan over zijn boek Een leven lang voetbaltrainer; Ruud de Wild reisde af naar São Paulo voor een ontmoeting met U2; 3FM-dj's Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn gaan volgende maand het Glazen Huis in voor Serious Request 2017.