Mart Smeets, Daphne Bunskoek en Wibi Soerjadi

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. O.a. Mart Smeets, Daphne Bunskoek en Wibi Soerjadi schuiven aan.

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Mart Smeets over zijn nieuwe boek Mijn Amerika; Jack Poels van Rowwen Hèze en Ntjam Rosie in een gloednieuwe editie van de rubriek Het Groot Nederlands Songbook; Daphne Bunskoek is tafeldame. 

RTL Late Night

Christo Brand werd op 19-jarige leeftijd gevangenisbewaker van Nelson Mandela, langzaam ontstond een bijzondere vriendschap tussen de twee; Wibi Soerjadi steekt weer een aantal bekende nummers in een klassiek jasje; Joris Dik en Arian van Asten vertellen over het nut van innovaties in de kunstwereld bij forensisch onderzoek; professioneel pokeraar Mathijs Jonkers werd derde bij de World Series in Tsjechië.

Pauw

Officier Ferry van Veghel over de uitspraak in de zaak Laura H.; Antoinette Hertsenberg en Annemarie van Gaal over het nut van een basisinkomen voor iedereen; Ilja Gort en Caroline d'Hollosy over chateaukoken voor iedereen; journalist Xander van der Wulp en voorzitter van de Stichting Vliegramp MH17 Piet Ploeg over de situatie rond CDA'er Pieter Omtzigt, die stopt als woordvoerder bij het MH17-dossier