Joris Bijdendijk, Gijs Naber en Helga van Leur

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. O.a. Joris Bijdendijk, Gijs Naber en Helga van Leur.

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Het beroemde nummer Deze vuist op deze vuist door Edwin Rutten, Het Nieuw Amsterdams Kinderkoor, Cyril Directie en De Raad van Toezicht; Fidan Ekiz is sidekick van Matthijs.

RTL Late Night

Helga van Leur legt vanavond uit waarom de droogte in Ethiopië steeds extremer wordt; chef-kok Joris Bijdendijk over zijn eerste kookboek Koken in de Lage Landen; Kemna-directeur Marc van Bree is te gast. Al weken staan de media bol van de verhalen over de werkwijze van Job Gosschalk. Ook al werkte hij al 10 jaar niet meer als castingdirector bij Kemna Casting, het bedrijf wordt er iedere dag mee geassocieerd. Marc reageert voor het eerst op de mediastorm die over zijn bedrijf heen raast.

Pauw

Acteur Gijs Naber en filmregisseur Roel Reiné over de nieuwe Nederlandse film Redbad; culinaire journalist Joël Broekaert over de IDFA-docu Ramen Heads, een ode aan ramen; Advocaat Gerald Roethof over de zaak-Mitch Henriquez; Misdaadjournalist Mick van Wely over huisschilder Sjonnie W. die wordt verdacht van een serie gruwelijke moorden op jonge prostituees.