O.a. Jacqueline Govaert, Spike van Zoest en Kenny B

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Het is een muzikale avond bij De Wereld Draait Door, met o.a. Jacqueline Govaert, Spike van Zoest en Kenny B!

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Een special over muziekjaar 1977 met Ruben Block, Jacqueline Govaert, Spike van Zoest, Rikki Borgelt, Kenny B en Giovanca

RTL Late Night

Jessica Villerius over Charles Manson, de Amerikaanse sekteleider die gisteren overleed, Karin Bloemen en Jörgen Raymann zetten zich in voor de strijd tegen Alzheimer. Met onder meer Tineke Schouten staan zij in maart volgend jaar in AFAS Live met de theatershow 'All mixed up - The Challenge'; gedragsbioloog Jan van Hooff over de meer meer dan honderd uur verloren gewaand filmmateriaal dat is teruggevonden van Jane Goodall in Tanzania.

Pauw

Dirk Zeelenberg is acteur en trouwambtenaar, hij deelt zijn verhalen in het nieuwe boek Ode aan de Liefde; Europees en tweevoudig Nederlands kampioen skateboarden Candy Jacobs; hoofdofficier van justitie Bart Nieuwenhuizen over de strafeis in de zaak Mitch Henriquez.