Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Het wordt een muzikale én sportieve avond!

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Robbert Dijkgraag over college Symmetrie; Paul de Leeuw, Cornald Maas, Michiel van Erp en Nelleke van der Drift over een memorabel moment met René Klein in Schreeuw van de Leeuw. Paul de Leeuw is tafelheer.

RTL Late Night

Tennisheld Robin Haase en Glamour-hoofdredacteur Anke de Jong over de nieuwe film The Battle of the Sexes; André Hazes treedt op met een prachtige medley waarin hij een liedje van zijn vader heeft verwerkt; psychiater Menno Oosterhuis schreef een boek over de psychische klachten van zijn patiënten én hemzelf, hij won de eerste Antonie Kamerling Award; AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis en Marc de Hond praten over de zwarte pietendiscussie.

Pauw

Guus Meeuwis over de wintereditie van Groots Met Een Zachte G; Arnoud Heinen en Marjet Hulshoff over Treacher Collins en de film Wonder, waarin dit syndroom een hoofdrol speelt; voormalig landelijk verkeersofficier Koos Spee en Frank Frijns ouder van een jongen die door een whatsappende vrouw werd doodgereden over smartphonegebruik achter het stuur; AD-columniste Angela de Jong over het 'zwarte pietenbestand' van haar krant.