Met o.a. Alain Clark, Thijs Römer en Frans Bauer

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Met vanavond erg veel mannen in de talkshows!

More content below the advertising

DWDD

Adriaan van Dis over zijn roman Familieziek die nu door striptekenaar en illustrator Peter van Dongen is bewerkt tot beeldverhaal; Muziek van Alain Clark; Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

RTL Late Night

Thijs Römer over de ontmoeting die hij had in Londen met niemand minder dan Julia Roberts; Najib Amhali over zijn eerste album, waar hij uiteraard ook een voorproefje van geeft; Vlaamse radio-dj Julie van der Steen komt vertellen waarom Miley Cyrus de nieuwe Queen of Pop is; Luuk Ikink neemt de kijkers vanavond mee langs alle trends op YouTube.

Pauw

Frans Bauer over zijn nieuwe single, nieuwe showprogramma, een aanstaande theatertour en het feit dat hij bijna 25 jaar in het vak zit; Rotterdamse wethouder Joost Eerdmans gaat in debat met advocaat Gerard Spong en ex-gedetineerde Toine Bakermans, over de effectiviteit van gevangenisstraffen; Henk Spaan wil meer vrouwen in de sportjournalistiek, hij is te gast met Janneke van der Horst en Emma Curvers, die artikelen schreven voor Hard Gras.