Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Vanavond een zeer gevarieerd aanbod!

Article continues after the ad

DWDD

Vreemde Kostgangers Boudewijn de Groot, Henny Vrienten en George Kooymans over hun tweede plaat Nachtwerk; Hélène Hendriks is tafeldame; Nico Dijkshoorn verzorgt de wekelijkse portie poëzie.

RTL Late Night

Famke Louise over haar nummer Op Me Monnie en de stortvloed aan (haat)reacties die ze erdoor ontvangen heeft; Oud-doelman Patrick Lodewijks en schrijver Tim Overdiek verloren beiden plotseling hun vrouw. Tim schreef er het boek Tranen van Liefde over. Vanavond schuiven de mannen aan in RTL Late Night; De 11-jarige Matheu Hinzen en Horace Cohen over de nieuwe film De Familie Slim.

Pauw

Arie Slob, Jan van de Ven en Thijs Roovers over de stakingen die in het primair onderwijs plaatsvinden; Anita Witzier komt vertellen over de actie #IkGeefOmJe; Stephanie van den Berg was vandaag aanwezig bij het Joegoslaviëtribunaal, waar Slobodan Praljak zelfmoord pleegde door voor de ogen van de rechters gif in te nemen; Wim Daniëls en Ronald Snijders over het woord van het jaar.