Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Met vanavond o.a. Loiza Lamers, Don Diablo en Ronnie Flex.

More content below the advertising

DWDD

Op de laatste vrijdag van de maand (dit keer op het randje van een nieuwe maand) blikt DWDD terug op de mediagebeurtenissen van die afgelopen maand. Vanavond: Jan Slagter die deze maand kijkcijferhit na kijkcijferhit scoorde met Omroep Max; Eva Jinek die in de tweede aflevering van De Verenigde Staten Van Eva de zeerk bijzondere man John Rosenow ontmoette; Paulien Cornelisse over de populaire tv-serie The Handmaid's Tale; Roxeanne Hazes verzorgt de muziek; Marc-Marie Huijbregts is tafelheer

RTL Late Night

Gerard Joling over zijn nieuwe Engelstalige single The Border én over het aanstaande huwelijk van vriend Gordon; Loiza Lamers kreeg vorige week de schrik van haar leven toen bleek dat er een bloedprop in haar hersenen zat. Ze komt er vanavond over vertellen; Paul de Leeuw over zijn decembervoorstelling Defileeuw in het Oude Luxor Theater in Rotterdam; Don Diablo blikt terug op de grootste hits van 2017 en maakt daar een vette mashup van. 

Pauw

Imanuelle Grives over een nieuw seizoen van het EO-programma The Homeless Experience, waarin ze zich drie weken als dakloze zal moeten redden; Joost van Luiten over de comeback van Tiger Woods; Ronnie Flex en Hef over het boek Hiphop in Nederland; Lucille Werner praat over het rapport van het College voor de Rechten van de Mens, dat stelt dat gehandicapten ovoldoende mee kunnen doen in de samenleving; Charles Groenhuijsen over de doorbraak in het 'Rusland-onderzoek' van de FBI, nu Michael Flynn heeft bekend te hebben gelogen over zijn contacten.