Eva Jinek ontvangt weer gasten!

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Jinek voor je op een rijtje.

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

Floortje Dessing is terug uit Jemen en vertelt over wat haar en haar team overkwam; Jan Terlouw raakte vorig jaar een snaar met zijn pleidooi over vertrouwen hebben in elkaar, de toekomst en de politiek; Jillert Anema en Mark Tuitert over team Rusland die de Olympische Winterspelen wel of niet bijwonen; Dieuwertje Blok is tafeldame.

RTL Late Night

Nathan Rutjes is de positiefste man van Nederland en selecteert mensen voor zijn speciale elftal van inspirerende mensen; Charles Spence over zijn boek Gastrofysica, waarin hij een fascinerende kijk geeft op de wetenschap achter eten en hoe onze zintuigen ons brein voor de gek houden; Jochem Uytdehaage en Ben van der Burg over de Olympische Winterspelen; rapper Diggy Dex en cabaretière Soundos el Amhadi schreven een sinterklaasgedicht voor hun persoon van het jaar.

Jinek

Jan Versteegh vertelt over zijn nieuwe programma Jan wordt Vader en over het kersverse vaderschap; Charlotte Pelt en Joost Walraven vinden dat sigarettenfabrikanten rokers met opzet verslaafd maken. Advocate Bénédicte Ficq deed in 2016 al aangifte namens twee ex-rokers die ziek werden.