Wij zetten de gasten die langskomen bij RTL Summer Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

RTL Late Night

Susan Smit vertelt ons welke gloednieuwe boeken we deze vakantie allemaal moeten lezen; Babette Labeij vertelt waarom ze denkt dat écht iedereen kan zingen; Parisienne Chazia Mourali, chanteur Katell Chevalier en patissier Robèrt van Beckhoven zetten het prachtige Frankrijk in het zonnetje, omdat ze daar vandaag de nationale feestdag Quatorze Juillet vieren; Dennis Weening en Linda Hakeboom vertellen over hun liefde voor festivals.

Jinek

Fons de Poel en Sander de Kramer over de 101ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Ook Margriet en Rozemarijn Bos schuiven aan, die de afgelopen jaren de finish passeerden met hoge hakken aan en George Coraij kreeg vorig jaar na de eerste dag een hartaanval, maar loopt ook dit jaar weer mee; Anouk Hoogendijk, Carolien Borgers en Annemarie Postma bespreken het EK vrouwenvoetbal; politiek verslaggever Ron Fresen van de NOS neemt de politieke week door; Jan Paternotte en Sander Schimmelpenninck over de voor- en nadelen van Airbnb.