Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

More content below the advertising

De Wereld Draait Door

De veelbesproken Sergio Herman over zijn nieuwe boek Just Cook It; LuckyTV-maker Sander van de Pavert over het Gouden Televizier-Ring Gala; Barbara Baarsma en Özcan Akyol komen praten over het nieuwe kabinet; muziek van Racoon; Halina Reijn is tafeldame. 

RTL Late Night

Journaliste Anne-Marie Verhagen, die de zaak op de voet volgde, komt praten over Anne Faber; Julian P. Boom en Fleur Pierets over hun huwelijk, dat onderdeel is van een kunstproject; Goedele Liekens over de update van Het Vaginaboek; Igone de Jongh over haar dansrol in de Nationale Ballet-voorstelling Mata Hari; Défano Holwijn gaat live bij het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live. 

Pauw

Misdaadjournalist Mick van Wely over de vondst van het lichaam van Anne Faber; Cabaretier Javier Guzman ziet zijn nieuwe voorstelling Ga-Bie-Jer als een hernieuwde kennismaking van het publiek met hem; informateur Gerrit Zalm; Jeroen Burgering, Philip Scheltens en Jetske van der Schaar over het ‘Alzheimer-gen’.