Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Jinek voor je op een rijtje.

More content below the advertising

DWDD

Vogelkenner Hans Dorrestijn en Volkskrant-columnist Jean-Pierre Geelen over een boek over het roodborstje waar heel Engeland van in de ban is: The Robin: A Biography; Willem Nijholt en Paul Groot over de Amerikaanse componist en songwriter Cole Porter; Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw gaat voor de 20e editie van de Decemberconcerten op pad met de Amerikaanse jazz-zangeres Madeleine Peyroux en geven vanavond een voorproefje; Comedy door de Partizanen; Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

RTL Late Night

Giel Beelen over zijn Roast die gisterenavond plaatsvond. Ook Peter Pannekoek, die zich tijdens die roast niet ingehouden heeft, komt erover vertellen; Carlo Boszhard schreef mee aan het script van de vertolking van A Christmas Carol van Charles Dickens die dit jaar in de Ziggo Dome voor de jaarlijkse Christmas Show opgevoerd wordt. Ook Danny de Munk die Fred speelt, komt langs.

Jinek

Sinan Can vertelt over zijn documentaire In Het Spoor Van IS, waarvoor hij een maand door Syrië en Irak reisde; Philip Freriks en Maarten van Rossem over de jublieumweek van De Slimste Mens, dat inmiddels al tien seizoenen op tv is.