Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Jinek voor je op een rijtje. Met vanavond onder anderen Victor Mids en Youp van 't Hek.

More content below the advertising

DWDD

Illusionist en presentator van Mindf*ck Victor Mids komt vertellen over zijn oudjaarsshow; Ook Youp van ’t Hek sluit het jaar in stijl af. Hij komt vertellen over zijn oudejaarsconference Een Vloek En Een Zucht; Veehouder Nico Bons won afgelopen weekend met koe Koba 219 de eerste plek van de Holland Holstein Show in het algemeen kampioenschap zwartbont. Hij komt vertellen over zijn passie; Nico Dijkshoorn komt de avond aan elkaar dichten; Prem Radhakishun is tafelheer.

RTL Late Night

Leo Blokhuis en Ricky Koole zijn bezig met een missie om prachtige vergeten kerstsingles op onze én Humberto’s december-playlist te krijgen; Vijftig jaar geleden brak de Nederlandse apenonderzoeker Jan van Hooff internationaal door. Een mooie aanleiding om hem in het zonnetje te zetten! Samen met zijn leerling, de wereldberoemde primatoloog Frans de Waal, wordt er teruggekeken op Van Hooffs revolutionaire onderzoeken.

Jinek

Gijs Rademaker, Joost Vullings en Jort Kelder over dé politicus van 2017; cabaretier Eric van Sauers over wat er verandert als we 150 jaar oud worden en Dominique Weesie over de kritiek op de No Surrender-serie van PowNed.