Wij zetten alle gasten van DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij precies welke talkshows je niet mag missen!

Article continues after the ad

DWDD

Is het je al eens opgevallen dat Barack Obama de meest muzikale president is die VS ooit gehad heeft. Bij Matthijs aan tafel zit Giovanca, die groot fan is van het muziekgenre Memphis Soul, waar Obama in 2013 een ode aan bracht in het Witte Huis. Marc-Marie Huijbregts is vanavond tafelheer.

RTL Late Night

Tevens een muzikaal ingestoken talkshowavond is die van RTL Late Night. Nile Rodgers komt na zijn optreden langs bij Humberto, evenals Maan, Don Diablo en Timor Steffens. Leo Blokhuis komt vertellen over discomuziek en uiteraard mag ook Waylon niet ontbreken.

Pauw

Na hun spraakmakende bezoek aan DWDD eerder deze week praten Thomas Dekker en Thijs Zonneveld vanavond met Jeroen Pauw over de biografie Mijn Gevecht en de reacties daarop. IDFA-bestuursvoorzitter Derk Sauer komt vertellen over zijn top 3 uit het aanbod van het documentairefestival, dat deze week van start ging. Ten slotte schuift Peter Plasman aan om te praten over de politieke partij Niet Stemmers die, ja inderdaad, niet-stemmers een stem geeft.