Het is alweer de laatste aflevering van DWDD van 2017!

Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Jinek voor je op een rijtje. Vooral bij De Wereld Draait Door is het vanavond volle bak!

Article continues after the ad

DWDD

De allerlaatste uitzending van 2017! De Wereld Draait Door nodigt een aantal van haar favoriete gasten uit en vraagt ze wat hun perfecte dag van het afgelopen jaar was. Aan tafel: Caro Emerald, Prem Radhakishun, Evi Hanssen, Peter Vandermeersch, Özcan Akyol, Stephanie Afrifa, Antoinnette Scheulderman, Tom Egbers, Hélène Hendriks, Fidan Ekiz, Akwasi; Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

RTL Late Night

Thijs Römer viert het twintig jarige bestaan van The Titanic met een positieve én kritische blik op het meesterwerk; Gordon over de spraakmakende (en anti-climax) finale van zijn programma Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? Hij komt vertellen waarom hij ervoor heeft gekozen om toch niet te trouwen; Gerard Ekdom en zijn vrouw Nicole Ekdom zijn grote bewonderaars van George Michael en vertellen vanavond over hun grote held; Glennis Grace zingt haar versie van Last Christmas en Santa Clause is Coming to Town!

Jinek

Zondag is de finale van Maestro. Jurylid Dominic Seldis en presentator Frits Sissing blikken vast vooruit; tv-recensent Angela de Jong over de ophef rond Gordon Gaat Trouwen; politiek commentatoren Joost Vullings en Xander van der Wulp over de onrust binnen de PVV; Evert Santegoeds over zijn werk als hoofdredacteur van Privé.