Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Taco Dibbits over Tom Kaplan en zijn allergrootste privécollectie met Hollandse meesters ter wereld, dit voorjaar te zien in het Louvre; Stephanie Afrifa over de film Moonlight, een grote kanshebber bij de Oscars; Frank van der Lende met drie bijzondere acts die op festival Noorderslag stonden: hiphopcollectief SMIB, fuzzrockband BARTEK en elektronische popzangeres Celine Cairo; Akwasi is tafelheer

RTL Late Night

Michiel Vos en Leon Verdonschot over de grote dag van Donald Trump; Tim en Steffen Haars over hoe ver ze zijn gegaan voor hun nieuwe film Ron Goossens, Low-Budget Stuntman; Tristan Krap en Hayley Mickleburgh over moorden oplossen met ontbindende lichamen; Peter R. de Vries en Timothy over buitenproportionele politie-inzet.

Jinek

Peter Pannekoek over zijn fascinatie voor nepnieuws; schrijver Ilja Leonard Pfeijffer over nieuwkomers in Noord-Italië; de drie finalisten van De Slimste Mens; Sandra Phlippen en Charles Groenhuijsen over het presidentschap van Trump.