Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Jan Terlouw vond het tijd voor een vervolg op zijn pleidooi ‘het touwtje uit de brievenbus’. Hij neemt tien voorzitters van politieke jongeren organisaties mee naar DWDD; Ilse DeLange vertelt hoe ze de muziekstroming Americana verder wil promoten in Nederland en neemt daarvoor countrytalenten Holly Macve en Midas mee; Muziek van Paceshifters; Huisdichter Nico Dijkshoorn is aanwezig; Akwasi is tafelheer

RTL Late Night

John Buijsman en Jelka van Houten over de omtovering van de filmhit De Marathon tot musical; De altijd positieve Nathan Rutjes komt langs om zijn licht te schijnen op zaken die hem de afgelopen weken zijn opgevallen; Sterrenkundige Lucas Ellerbroek en lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren praten ons bij over de nieuwe, grote ontdekkingen van NASA.

Jinek

Helmut Marko wordt gezien als de man achter het succes van Max Verstappen. Vanavond schuift hij aan bij Jinek; Martha Riemsma over het Randstad-perspectief van politiek en media; Jort Kelder is de archieven ingedoken en komt vanavond praten over populisme door de jaren heen.