Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Parlementair journalist van het NRC Tom-Jan Meeus en Prem Radhakishun over de laatste ontwikkelingen in politiek Den Haag; Filemon Wesselink over de Oscargenomineerde docu Life, Animated en zijn eigen programma Het Is Hier Autistisch; Maaike Ouboter en Alex Roeka over welke Nederlandse liedjes volgens hen tot ons culturele erfgoed behoren; muziek van Orange Skyline; Dolf Jansen rent langs; Evi Hanssen is tafeldame

RTL Late Night

Thijs Römer over de aankomende uitreiking van de Oscars; Peter R. de Vries over Willem Holleeder en zijn voormalig advocaat Stijn Franken; Antoinette Hertsenberg over de duurder wordende zorg; Jeroen van Inkel, Jennie Lena en Diggy Dex over welke artiesten er een plek verdienen in de Songwriters Hall of Fame.

Jinek

Erik Van Looy over dé Vlaamse filmhit De Premier; Frans Timmermans over de staat van Europa; de volledige cast van The Passion, onder wie The Voice-deelnemer Dwight Dissels is te gast.