Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw & Jinek voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Freek de Jonge over zijn vijfde verkiezingsconference De Stemming; David Reybrouck over zijn boek Een Jihad Van Liefde; Muziek van Amber Gomaa; Huisdichter Nico Dijkshoorn is van de partij; Daphne Bunskoek is tafeldame

RTL Late Night

James Blunt laat zijn nieuwe single Love Me Better horen en vertelt over zijn nieuwe album; Sybrand Buma over de verkiezingen en de standpunten van zijn partij; Jan Jaap van der Wal verwelkomt de lijsttrekkers op eigen wijze en ook Buma ontsnapt er vanavond niet aan; Oud-PvdA-leider Wouter Bos bespreekt een paar bijzondere campagnemomenten en verklapt hoe het er in het verkiezingscircus aan toe gaat; Marco Borsato en fotograaf Raymond Rutting vertellen over hun reis naar Aruba om een paar perfecte plaatjes te schieten; Typhoon vindt dat we trotser moeten zijn op onze cultuur en vertelt hoe de politiek hier nog wat van kan leren.

Pauw & Jinek: De Verkiezingen

Gesprekken met alle politici, politiek commentatoren, prominenten en de belangrijkste gasten uit het nieuws over de komende verkiezingsstrijd. Live vanuit het politiek café in Amsterdam. Vanavond o.a.: Marianne Thieme, Joost Vullings, Jort Kelder, Dolf Jansen en Sylvana Simons.