Wij zetten de gasten die langskomen bij DWDD, RTL Late Night en Pauw voor je op een rijtje. Zo weet jij welke talkshow je niet mag missen.

Article continues after the ad

DWDD

Adriaan van Dis laat zijn boekenprogramma Hier is... Adriaan Dis herleven en maakt vanavond de gasten bekend; Diggy Dex, Jayh, Coely, Aisha, Hef en Akwasi over welke legendarische hiphop-albums nooit vergeten mogen worden; muziek van Future Islands; Ali B. Is tafelheer

RTL Late Night

Mohamed El Bachiri over zijn boek Een Jihad van Liefde, een ode aan zijn vrouw die omkwam tijdens de aanslagen in Brussel; Niels Geusebroek en Edsilia Rombley kiezen en zingen hun favoriete liefdesliedjes; Job Cohen over de toekomst van de PvdA; Boef en Ali B over de ontwikkeling van treitervlogger naar recordverbrekende rapper.

Pauw

Oud-PVV-woordvoerder Michael Heemels verduisterde jarenlang geld uit de kas van de statenfractie voor zijn drank- en drugsverslaving - volgende week start de rechtszaak, vanavond doet hij zijn verhaal; Ronald Giphart en Stella Bergsma over goede sekssscènes in literatuur; Xander van der Wulp volgde Edith Schippers op haar eerste verkenningsdag.